Lapset voivat hyvin! Ne ovat hyvin pontevia ja jänteviä ja määrätietoisesti ryömivät äidin ympärillä. Brie viihtyy niiden kanssa vuorokauden ympäri ja nauttii suunnattomasti hoivaamisesta.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Mietiskelin äidin ja isin luonteenpiirteitä:

 

Brie on taistelutahtoinen, saalisviettinen, tempperamenttinen ja hyvähermoinen narttu. Sillä on suuri into tehdä ja touhuta ja suoriutuu tehtävistään tehokkaan vauhdikkaasti. Se on omistajaansa kohtaan erittäin lojaali, kontaktihakuinen ja mukavan ohjaajaherkkä. Brien harrastuksiin kuuluu pk-haku, -jälki ja -etsintäkoe, sekä toko.  Hausta ja jäljeltä ykkösluokka on läpäisty, ensi kesänä jatkamme kakkosluokkaan ja starttaamme etsintäkokeessa kisaamisen. Tokossa Brie kilpailee erikoisvoittajaluokassa.

 

Remy  on vahvahermoinen, saalisviettinen, vilkas ja erittäin taistelutahtoinen uros. Sillä on hyvä itseluottamus ja suuri into toimia. Remy on ihastuttavan miellyttämishaluinen ja lojaali, ohjaajaherkkä puuhakaveri. Remyllä on hyvä pohja aloittaakseen kilpailemisen agilityssä piakkoin, tokossa se kilpailee AVO-luokassa. Remyn pitkäjännitteistä keskittymiskykyä on ollut ihailtavaa seurata pk-jäljellä! Ensi kesän aikana saamme varmasti "nenätyöskentelyn kilpailukuntoon". Lumen peitettyä maan, pääsee Remy kokeilemaan hiihtokoirana viilettämistä. Se keskittyy hyvin vetämiseen ja etenemiseen, eikä anna ympäristön haitata menoa.

 

Kummankin koiran kohdalla olen ollut hyvin tyytyväinen niiden kykyyn syttyä ja toimia täysillä, rauhoittua ja rentoutua suoritusten välillä, sekä vapaa-ajalla.

 

Näitä ominaisuuksia uskon löytyvän pennuista. Brie ja Remy ovat suhteellisen vaativia koiria, joten niiden pennut soveltuvat parhaiten aikuisten harrastuskaveriksi. 

 

1022116.jpg

 

1022117.jpg

 

1022120.jpg